Fotoarkiv 2013

Collage af julefesten
fredag d. 6. december 2013

Klik på collagen så den bliver større og kan udskrives

Klik på billedet, så bliver  det større og du kan læse Lis Bauers tale til hanne og bestyrelsen

Fotos fra julefesten 
fredag d. 6. december 2013

Klik på teksten for at se alle fotos herfra
Billederne kan også udskrives 

Collage af Indvielsen af klubhuset
lørdag den 19. oktober 2013

Klik på collagen så den bliver større og kan udskrives

AIF´s klubhus indvies 
lørdag den 19. oktober 2013

Klik på teksten for at se alle fotos herfra
Billederne kan også udskrives 

Collage af vores nye klubhus og dets omgivelser i forår og sommer

Klik på collagen så den bliver større og kan udskrives


Klik på billedet og se en video 
fra husets ankomst

Fotos fra klubhusets ankomst
den 4. september 2013

Klik på teksten for at se alle fotos herfra
Billederne kan også udskrives 

Collage af fotos fra Furesøturen
den 14. august 2013

Klik på collagen så den bliver større og kan udskrives 


Fotos fra Furesøturen den 14. august 2013

Klik på teksten for at se alle fotos herfra
Billederne kan også udskrives 


Collage fra Pensionisthaverne
den 27. juni 2013

Klik på collagen så den bliver større og kan udskrives 

 

Fotos fra cykelturen til pensionisthaverne med spisning af Matjes sild med nye kartofler

Klik på teksten for at se alle fotos herfra
Billederne kan også udskrives
 

Matjes med nye kartofler 
Matjessild spises hele året. Men når det bliver sommer, er det en særlig delikatesse at spise matjessildene sammen med nye kartofler og en cremefraiche-dressing. Lækkert, nemt og hurtig tilberedt - det passer lige til en sommeraften! 
Til begge opskrifter kan anvendes Lykkeberg gammeldags modnede matjes eller Neptun matjesfileter.
Matjessild med svensk matjes-dressing
En frisk og mild dressing til krydrede matjes - 4 pers.
2 dåser Lykkeberg matjesfileter (2-3 fileter pr. dåse)
4 dl. cremefraiche
1 bundt purløg
1 bundt dild
2 spsk. sildelage
salt og peber
1 kg nye kartofler
Start med dressingen. Den bliver bedre af at trække lidt. Smag til med den krydrede sildelage, salt og peber. Tag matjesfileterne op af dåserne og læg dem på et fad. Traditionelt serveres en hel matjesfilet pr. person, men man kan også skære fileterne i serveringsklare bidder. Server matjessildene med dressing, ny-kogte varme kartofler og grøn salat.

Opskriften kan også hentes
 her og udskrives

Krolfstævne i Skibby 
den 1. juli 2013

Fotos fra Krolf stævnet
den 1. juli


Klik på teksten for at se alle fotos herfra
Billederne kan også udskrives 

Krolf stævne den 20. juni 2013
Med deltagelse fra:
Skibby Krolfklub Hornuglerne
IF 32 Motion og Trivsel
Aktivitetscentret Sydvestvej
AIF Senior Idræt 

 
Fotos fra Krolf stævnet
den 20. juni

Klik på teksten for at se alle fotos herfra
Billederne kan også udskrives 

Collage fra Hven turen
den 16. maj 2013

Klik på collagen så den bliver større og kan udskrives 

Fotos fra Hven turen
den 16. maj 2013

Klik på teksten for at se alle fotos

P1090407_640x480.jpg (442133 byte)

Billeder fra Stavgang's turen til Dyrehaven 14. maj 2013

Klik på teksten for at se alle fotos

Krocket.vinder.jpg (187208 byte)


Årets spiller 2013 - John Holm

Klik på billedet, 
så bliver det større

Krocket.gruppe.jpg (256949 byte)


Forårsafslutning og sommer velkomst - med frokost på Birkelundgaard

Klik på billedet, 
så bliver det større

Bootcamp introduktion for 5 
SIS foreninger den 19/3 2013 i Toftekærhallen, Albertslund

Klik på collagen så den bliver større og kan udskrives 

Bootcamp introduktion for 5 SIS foreninger den 19/3 2013 i Toftekærhallen, Albertslund

Klik på teksten for at se alle fotos 

Taastrup Træffet den 
20. februar 2013

Klik på collagen så den bliver større og kan udskrives 

Taastrup Træffet den
20. februar 2013

Klik på teksten for at se alle fotos

Stavgang i en sneklædt Vestskov
den 12. februar 2013

Klik her for at se alle fotos

   

Fotoarkiv
2003

Fotoarkiv
2004

Fotoarkiv
2005

Fotoarkiv
2006
Fotoarkiv
2007
Fotoarkiv
2008
Fotoarkiv
2009
Fotoarkiv
2010
Fotoarkiv
2011
Fotoarkiv
2012